Főoldal Cikkek Galéria Projektek Tagok Tudásbázis Tanfolyam

Workshopok

A regisztrációhoz a következő a feladatod:

Küldj egy e-mailt a következő címre: [email protected], [LegoWorkshop] neved tárggyal.

Jelentkezési határidő: 2018.02.17. (szombat) 23:59

Írd bele a következőket:

Arduino Workshop

Érdekel az Arduino programozás, de nem tudod hol indulj el? Gyere a LEGO Arduino Workshopra, és tanuld meg az alapoktól egészen az operációs rendszerekig, milyen a beágyazott software fejlesztés!

Segédanyagokat megtaláljátok a tanfolyam összefoglaló oldalán!

4 alkalom:

Mesterséges Intelligencia Workshop

Napjainkban igen felkapott területe az informatikának a mesterséges intelligencia. Ha szeretnél mélyebben belelátni a tanuló algoritmusokba és a velük megoldható problémakörökbe, akkor nézz be a LEGO kör mesterséges intelligencia előadásaira!

4 alkalom:

Robotika tanfolyam

Ha érdekel a LEGO kör (robotika, gépi látás, űrtechnológia, alternatív vezérlési módszerek, MI), akkor jó helyen jársz. Mi majdnem mindennel foglalkozunk, és ezen az oldalon mindent megtudhatsz arról, hogy hogyan regisztrálhatsz alaptanfolyamunkra, melynek elvégzésével felvételt nyerhetsz hozzánk.

A következő a feladatod: Készíts egy legalább fél oldalas, fényképpel ellátott motivációs levelet PDF formátumban, melyben leírod, hogy miért is szeretnél csatlakozni hozzánk, milyen szakmailag témába vágó dolgokkal foglalkoztál eddig, és mit szeretnél tenni nálunk, mit vársz a körtől.

Mindezt küldd el e-mailben a következő címre: [email protected], [LegoTanfolyam] neved tárggyal.

Jelentkezési határidő: 2018.02.17. (szombat) 23:59

Az e-mail a csatolt PDF-en kívül tartalmazza a következőket:

A robotika tanfolyam alatt a LEGO Mindstorms NXT-k segítségével fogtok rovereket építeni 4-5 fős csapatokban, és megtanuljátok azok programozását. Az utolsó alkalmon egy végső megmérettetésen nézzük meg, meddig juttok el a kiadott pályán.

A tanfolyam összesen 5 alkalomból fog állni, 4 előadás + vizsga: