Rólunk Cikkek Galéria Projektek Tagok Tudásbázis Tanfolyam Workshopok 3D Nyomtatás

Mesterséges Intelligencia

A projekt jelenleg is aktív!

Körünk MI projektjének fő célja egy csapatba gyűjteni a mesterséges intelligencia iránt érdeklődő szakkollégistákat. Itt a közös munka során egymást váltják a korábbi tapasztalattal rendelkező, és a lelkes, újonnan érkező tagok. Az összetett témához szükséges folyamatos tudáscserét a félév során workshopok tartásával igyekszünk folyamatosan fenntartani.

A 2024 tavaszi félév tervei szerint gépi látás és YOLO témakörben indul egy kezdő tagfelvételi tanfolyam, ezen kívül pedig egy mindenkinek szóló workshop sorozat a fejlődés és tanulás érdekében.

Ennek eredményeként olyan modelleket szeretnénk fejleszteni, amelyeket a LEGO Kör más projektjei (navigáció, AR) is használhatnak a későbbiek során. Az csatlakozó újoncoknak lehetősége lesz kisegítő munkát vállalni a modell fejlesztésében, valamint kiselőadásokat tartani a témával kapcsolatban.

A projekt során lehetőség van a mesterséges intelligencia és a data science számos területével megismerkedni, mint például:

Előző félévekben a projekt sok hasonlóan érdekes problémán dolgozott, mint például:

A szakmai fejlődés lehetősége mellett, a projekten keresztül egy remek közösségbe lehet bekapcsolódni. A félév során rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat.

Ha érdekel a projekt, bátran keresd a projektvezetőt e-mailben.