Rólunk Cikkek Galéria Projektek Tagok Tudásbázis Tanfolyam Workshopok 3D Nyomtatás

Mesterséges Intelligencia

A projekt jelenleg is aktív!

A projekt célja, hogy rendszeres workshopokkal, friss tanulmányok olvasásával, a legújabb modellek implementálásával és saját projekteken való munkával hasznos ismereteket szerezzünk és minél jobban elmélyüljünk a gépi tanulás, neurális hálózatok és egyéb kurrens kutatási terültek világában.

A félév elején a projekt kiválaszt egy mindenki számára izgalmas témakört, majd félév közben egymást segítve próbáljuk leküzdeni a felmerülő problémákat, és közösen elsajátítani az adott témakör minden csínját-bínját.

Ebben a félévben (2020 ősz) egy gépi tanuláson alapuló relatív ingatlan-értékbecslő architektúra megalkotása a cél. A relatív értékbecslés során, az abszolút értékbecsléssel szemben egymáshoz hasonló ingatlanok kerülnek összehasonlításra különböző tulajdonságok alapján a piaci érték megállapításához.

A projekt során lehetőség van a mesterséges intelligencia és a data science számos területével megismerkedni, mint például:

Előző félévekben a projekt sok hasonlóan érdekes problémán dolgozott, mint például:

A szakmai fejlődés lehetősége mellett, a projekten keresztül egy remek közösségbe lehet bekapcsolódni. A félév során rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat.

Ha érdekel a projekt, bátran keresd a projektvezetőt e-mailben.